Aστατος ο καιρός

Νέα μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθεί από σήμερα το απόγευμα.

  • Real.gr
Aστατος ο καιρός
Νέα μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθεί από σήμερα το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως και 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές από το απόγευμα όπου την νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως και 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νερώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως και 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου. Την Ηπειρο. Τη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα ενταθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες οι οποίες στα νοτιότερα τμήματα τη νύχτα θα ενταθούν. Χιόνια περιμένουμε στα ορεινά της κεντρικής Στερεάς και της Θεσσαλίας τις βραδινές ώρες. ΟΙ άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως και 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές το πρωί στις ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v