Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση κατά του παρεμπορίου

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

  • Real.gr
Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση κατά του παρεμπορίου
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, οι οποίες πραγματοποιούνται με συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εδραίωση στους πολίτες του αισθήματος ασφαλείας και ευνομίας.

Στα πλαίσια των εν λόγω δράσεων, πραγματοποιήθηκε χθες (03-01-2014) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη του φαινομένου του παρεμπορίου, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης (Πλατεία Ναυαρίνου, Ροτόντας, οδός Τσιμισκή κ.α.), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με συμμετοχή έτερων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., κατά την οποία:

- Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα (1 γυναίκα-2 άνδρες) για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα,
- Βεβαιώθηκαν τέσσερα (4) διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του Νόμου Περί υπαίθριου εμπορίου και άλλων διατάξεων και δέκα (10) παραβάσεις των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 708 προϊόντα παρεμπορίου. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν:

• (176) λαθραία πακέτα τσιγάρα,
• (284) είδη και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων,
• (147) κάρτες κινητής τηλεφωνίας,
• (56) παιδικά παιχνίδια και
• (45) ρολόγια χειρός


ΠΗΓΗ: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v