Ευ. Βενιζέλος: Να αποσυρθεί το 25ευρω και βλέπουμε

Σκληρή γραμμή υιοθετεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενόψει της απογευματινής του συνάντησης με τον πρωθυπουργό.

  • Real.gr
Ευ. Βενιζέλος: Να αποσυρθεί το 25ευρω και βλέπουμε
Σκληρή γραμμή υιοθετεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενόψει της απογευματινής του συνάντησης με τον πρωθυπουργό, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα είπε σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη με στενούς συνεργάτες στο γραφείο του.

«Να αποσυρθεί πρώτα το 25ευρω και βλέπουμε», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ισχύσει και για άλλες κατηγορίες πέραν των ανέργων που ζητεί σήμερα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιδιώκει μέσω του 25ευρω -της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ που συζητήθηκε περισσότερο από τις υπόλοιπες- να θέσει γενικότερα θέματα λειτουργίας της κυβέρνησης καθώς θεωρεί ότι οι «γαλάζιοι» υπουργοί συμπεριφέρονται σαν να κυβερνούν αυτοδύναμα.

Παράλληλα, δεν φέρεται να συμφωνεί με την ανάληψη πρωτοβουλιών από την κυβέρνηση για Συνταγματική Αναθεώρηση, θεωρώντας ως βασικότερη τη διαπραγμάτευση με την τρόικα και εν συνεχεία με τους δανειστές για το ελληνικό χρέος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v