Βορίδης: Εκεί, κανείς μένει άφωνος...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Βορίδης: Εκεί, κανείς μένει άφωνος...
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή αναφέρθηκε στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην παραστεί στην τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας κι αν αυτή έδωσε το δικαίωμα στον πρωθυπουργό να θέσει το δίλημμα των ευρωεκλογών.

«Εκείνο που πρέπει κανείς να κρατήσει σ’ αυτό είναι ότι ακόμα κι αν έχει μία τελείως διαφορετική οπτική γωνία για τον τρόπο λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι δυνατόν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι δυνατόν ο υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι δυνατόν αυτός να μην είναι στην τελετή έναρξης της προεδρίας της Ελλάδας; Εκεί, κανείς μένει άφωνος, πραγματικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Και πρόσθεσε: «Οταν μπαίνεις σε ένα θεσμικό πλαίσιο δεν είναι προφανές ότι σου αρέσουν όλα, ούτε σου είπε κανένας να το αγοράσεις όλο. Σου είπε όμως ότι πρέπει να τιμήσεις το πλαίσιο. Γιατί σ’ αυτό το πλαίσιο θέλεις να συμμετάσχεις. Διότι αν έχεις στο τέλος-τέλος μία συνολικά απορριπτική θέση απέναντι σ’ αυτό, τότε πράγματι η επιλογή η οποία γίνεται είναι το ναι ή το όχι».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v