Telegraph: «Κλινικά νεκρή» η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν

Πηγές των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Ν. Κορέας αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν είναι νεκρή.

  • Real.gr
Telegraph: «Κλινικά νεκρή» η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν
Μία νέα τροπή παίρνουν οι εικασίες για την τύχη της θείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, καθώς πηγές πληροφοριών στη Σεούλ και την Ουάσινγκτον, υποστηρίζουν πως η Κιμ Κιονγκ Ούι, είναι κλινικά νεκρή, μετά την χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου όπου υποβλήθηκε.Τα δημοσιεύματα έρχονται λίγες ημέρες μετά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Κορέας, πως η Κιμ, 67 χρονών, ήταν νεκρή και πως μπορεί να είχε αυτοκτονήσει.

Η μοναχοκόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας, Κιλ Ιλ Σουνγκ, ήταν η εν διαστάσει σύζυγος του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, που εκτελέστηκε το Δεκέμβριο με την κατηγορία της προδοσίας, γράφει η Telegraph.

Η Κιμ είχε κάνει την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις 10 Σεπτεμβρίου σε μια μουσική παράσταση από το Λαϊκό Κόμμα Στρατού της Βόρειας Κορέας, μαζί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ ήταν απούσα από την τελετή στις 17 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της δεύτερης επετείου από το θάνατο του αδελφού της, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Άρθρο της ημερήσιας εφημερίδας της Νότιας Κορέας JoongAng Daily, επικαλούμενο αξιωματούχο πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει πως η Κιμ Κιονγκ Ούι, είναι κλινικά νεκρή, από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο στο Παρίσι. Το βάρος της μάλιστα, αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει φτάσει τα 35 κιλά, αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Κυβερνητικός υπάλληλος της Νότιας Κορέας, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της νότιας Κορέας, Yonhap News, πως η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι σε «κρίσιμη κατάσταση», ως αποτέλεσμα των επιπλοκών που προέκυψαν από ένα πρόβλημα με την καρδιά.

Η Κιμ Κιονγκ Ούι, έχει ήδη υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο και στο παρελθόν, με τα προβλήματα υγείας να επιδεινώνονται λόγω του μακροχρόνιου αλκοολισμού και της κατάθλιψης που είχε εξαιτίας της αυτοκτονίας της κόρης της, στο Παρίσι το Σεπτέμβριο του 2006.

Η υγεία της σίγουρα έχει επηρεαστεί μετά την εκτέλεση του συζύγου της, ο οποίος φέρεται πως της είχε ζητήσει διαζύγιο, μια ημέρα προτού συλληφθεί. Πηγές των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ισχυρίζονται ότι έδωσε την έγκρισή της για τη σύλληψη και εκτέλεση του Γιανγκ.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v