Ο Θ. Σκυλακάκης για την πρόταση της “Δράσης”

Ο Ευρωβουλευτής και πρόεδρος της “Δράσης” μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Ο Θ. Σκυλακάκης για την πρόταση της “Δράσης”
Ο Ευρωβουλευτής και πρόεδρος της “Δράσης” μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε το κόμμα του και ζητάει να ξεκινήσουν νομικές διαδικασίες από το ελληνικό κράτος εναντίον των ξένων εταιρειών που έδιναν τις μίζες στους εξοπλισμούς.

«Η έκταση των εξοπλισμών είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται ότι πολύ μεγάλος αριθμός των ξένων εταιρειών χρησιμοποιούσαν μίζες για να προωθήσουν προφανώς πολύ υψηλότερες τιμές και πολύ χειρότερους όρους σε σχέση με αυτούς που θα έπαιρναν αν δεν πλήρωναν όλα αυτά τα χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης.

Και πρόσθεσε: «Το έκαναν βέβαια μέσω Ελλήνων αντιπροσώπων αλλά αυτό δεν αίρει τις ευθύνες τους. Και υπάρχουν σοβαρές δυνατότητες και μέσω της σύμβασης κατά της δωροδοκίας ξένων αξιωματούχων του ΟΟΣΑ και μέσω του ίδιου του κοινοτικού δικαίου που την έχει ενσωματώσει, για να προσφύγει, είτε με αγωγές είτε και με πράξεις εσωτερικού δικαίου κατά αυτών των εταιρειών. Και πρέπει να το κάνει άμεσα. Αυτή αφορά και μία γενικότερη διαπραγματευτική δυνατότητα που έχει η Ελλάδα στο πλαίσιο και των ευρωπαϊκών διαπραγματεύσεων».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v