Η καλόγρια ήταν... έγκυος!

Άφωνοι έμειναν οι Καθολικοί στην Ιταλία με την είδηση ότι μία 31χρονη καλόγρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

  • Real.gr
Η καλόγρια ήταν... έγκυος!
Άφωνοι έμειναν οι Καθολικοί στην Ιταλία με την είδηση ότι μία 31χρονη καλόγρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στην πόλη Ριέτι. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η καλόγρια δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη και μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Η νεαρή μητέρα που προέρχεται από το Ελ Σαλβαδόρ υποστήριξε ότι δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη και απλώς πίστεψε ότι είχε πρόβλημα στο στομάχι. «Δεν γνώριζα ότι ήμουν έγκυος. Ένιωθα μόνο έναν στομαχικό πόνο» φέρεται να είπε η καλόγρια.

Η ίδια ονόμασε το αγόρι «Φράνσις» προκειμένου να τιμήσει τον σημερινό Πάπα και φέρεται έτοιμη να μεγαλώσει το παιδί της.

Οι καλόγριες που βρίσκονταν μαζί της στο μοναστήρι υποστήριξαν ότι έμειναν έκπληκτες με την είδηση αλλά ο τοπικός πάστορας Ντον Φαμπρίτσιο Μπορέλο είπε ότι πιστεύει ότι πράγματι η καλόγρια δεν το γνώριζε. «Πιστεύω ότι λέει την αλήθεια όταν αναφέρει ότι έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζει την εγκυμοσύνη» είπε ο πάστορας.

Τώρα οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο συγκεντρώνουν ρούχα και δωρεές για την νεαρή μητέρα και οι αρχές κάνουν έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της καλόγριας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v