Σταθάκης: Υπάρχει μία υπερβολική διάσταση

Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου...

  • Real.gr
Σταθάκης: Υπάρχει μία υπερβολική διάσταση
«Υπερβολική» χαρακτήρισε τη διάσταση που δόθηκε στη συζήτηση για τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι παραδεκτό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές και διαφορετικές απόψεις. Αυτό είναι καλό, δεν είναι αρνητικό. Γιατί δείχνει ένα κόμμα το οποίο αρνείται να πάρει τη μορφή ενός αρχηγικού κόμματος, παραδοσιακού τύπου και αρνείται να πάρει και τη μορφή άλλων παραδόσεων που έχουν ορισμένα κόμματα στην αριστερά που τείνουν να είναι υπερβολικά μονολιθικά», τόνισε ο βουλευτής και τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, «υπάρχει μία υπερβολική διάσταση στην όλη συζήτηση. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί πλέον ως ενιαίο κόμμα, με πλειοψηφία και μειοψηφία που είναι απόλυτα επίσης θεμιτό- εντός των οργάνων».

«Χθες ήταν μια κεντρική επιτροπή που έπρεπε να εκφραστούν οι διαφωνίες και τα μέλη της ΚΕ έπρεπε να ψηφήσουν κατά πλειοψηφία και μειοψηφία και αυτό έγινε. Λέω ότι είναι υπερβολικό διότι και στο θέμα των αυτοδιοκητικών εκλογών υπήρχαν διαφορετικές απόψεις για 1 ή 2 υποψηφιότητες από τις 13 και επαναλαμβάνω είναι απόλυτα θεμιτό», πρόσθεσε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v