Στήριξη στον αγώνα των αγροτών ζήτησε ο Κουτσούμπας

Κάλεσμα προς όλες τις επαγγελματικές τάξεις να στηρίξουν τον αγώνα των αγροτών απηύθυνε από το μπλόκο της Νίκαιας ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

  • Real.gr
Στήριξη στον αγώνα των αγροτών ζήτησε ο Κουτσούμπας
Κάλεσμα προς όλες τις επαγγελματικές τάξεις και τους εργαζομένους να στηρίξουν τον αγώνα των αγροτών προκειμένου να οικοδομηθεί μια λαϊκή συμμαχία χωρίς επαγγελματικούς και κομματικούς διαχωρισμούς,

απηύθυνε, σήμερα το μεσημέρι, από τη Λάρισα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε το μπλόκο της Νίκαιας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε "κοροϊδία" και "στάχτη στα μάτια" τα μέτρα που εξήγγειλε χθες η Κυβέρνηση για τους αγρότες.

Όπως τόνισε ο γ.γ του ΚΚΕ, ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και πρέπει να συνεχιστεί και κάλεσε όλους να συνταχθούν στον αγώνα κατά των μονοπωλίων και της ΕΕ που ξεκλήρισε τους αγρότες αλλά και κατά της νέας ΚΑΠ, η οποία θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

"Κανένας πλειστηριασμός, καμία κατάσχεση, αφορολόγητο πετρέλαιο, κατώτερες εγγυημένες τιμές για την επιβίωση των αγροτών" ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας και "καμία δίωξη" πρόσθεσε,

ενώ ζήτησε να αποσυρθούν και οι δυνάμεις καταστολής σχολιάζοντας ότι και οι ένστολοι είναι παιδιά του λαού και δεν θα πρέπει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αγρότες.

Υπενθυμίζεται ότι για αύριο έχει προγραμματιστεί πανελλήνια συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας για καλύτερο συντονισμό του αγώνα,

ενώ για την Κυριακή το μεσημέρι έχει απευθυνθεί πρόσκληση προς φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν σε παλλαϊκό συλλαλητήριο με σημείο συγκέντρωσης το μπλόκο της Νίκαιας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v