«Χρυσό» το πιρούνι του ντε Μπλάσιο

Πουλήθηκε για 2.500 δολάρια σε δημοπρασία.

  • Real.gr
«Χρυσό» το πιρούνι του ντε Μπλάσιο
Ένας διαδικτυακός τόπος διεξήγαγε μια φιλανθρωπική δημοπρασία και πούλησε το συγκεκριμένο πιρούνι για 2.500 δολάρια, σε ανώνυμο πλειοδότη. Στη δημοπρασία που έληξε την Παρασκευή, έγιναν συνολικά έξι προσφορές.

Οι εισπράξεις από την πώληση του πιρουνιού, θα παραχωρηθούν στο ίδρυμα Towers, που βοηθά τραυματίες στρατιώτες.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Φρανκ Σίλερ, δήλωσε στην εφημερίδα Daily News πως ο νικητής της δημοπρασίας επέστρεψε το πιρούνι στο εστιατόριο Goodfella's Pizzeria.

  

Ο συνιδιοκτήτης της πιτσαρίας, δήλωσε κι αυτός με τη σειρά του στην ιστοσελίδα DNAInfo: Είναι ένα ωραίο κομμάτι της ιστορίας της Νέας Υόρκης και χαίρομαι που το έχουμε».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin Ο δήμαρχος είχε λάβει ελαφρά τη καρδία τα σχόλια που είχαν γίνει τότε με την απόφασή του να χρησιμοποιήσει πιρούνι για να φάει ένα κομμάτι πίτσα.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο