Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν μου περνάει από το μυαλό»

Αυτό απάντησε, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή, ο Κώστας Μπακογιάννης στο ερώτημα αν σκέφτεται τη μετακίνησή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

  • Real.gr
«Δεν μου περνάει από το μυαλό»
«Δεν μου περνάει από το μυαλό», απάντησε, μιλώντας στον realfm 97,8και την Κάτια Μακρή, ο Κώστας Μπακογιάννης στο ερώτημα αν σκέφτεται τη μετακίνησή του στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας τόνισε ότι «αν ήθελα να κατέβω για βουλευτής, νομίζω είχα τις ευκαιρίες να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στην κεντρική πολιτική σκηνή. Εμένα με γοητεύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και με γοητεύει διοτί έχει αυτό το απτό, το μετρήσιμο».

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, «στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι λες, σημασία έχει το τι κάνεις. Έχουμε μπροστά μας μια παρά πολύ δύσκολη πενταετία -κακά τα ψέματα- ενδεχομένως να είναι η πενταετία της ανόρθωσης -το ευχόμαστε όλοι- αλλά σίγουρα θα είναι η πενταετία των μεγάλων προβλημάτων και των μεγάλων προκλήσεων».

«Εύλογο, λοιπόν, είναι», πρόσθεσε, «να θέλουμε όλοι -ο καθένας από την πλευρά του- να κάνει όσο γίνεται πιο πολύ δουλειά για να μπορέσουμε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των πολιτών».

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στην κυκλοφορία του βιβλίου του Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v