Δημιουργικά εργαστήρια στην Αγίας Σοφίας

Τέσσερα δημιουργικά εργαστήρια θα "ζωντανέψουν" την Κυριακή 9/3 στην "καρδιά" της Θεσσαλονίκης.

  • Real.gr
Δημιουργικά εργαστήρια στην Αγίας Σοφίας
Τέσσερα δημιουργικά εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά και νέους, ανεξάρτητα από θρησκεία, φυλή, εθνικότητα, θα "ζωντανέψουν" την Κυριακή 9 Μαρτίου, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στην "καρδιά" της Θεσσαλονίκης.

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, σε συνεργασία με τη "Θεσσαλονίκη- Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014", θα στήσει τα εργαστήρια, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, με στόχο τη βιωματική μάθηση, τη συμμετοχή, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση.

"Τα εργαστήρια θα έχουν σχέση με το θέατρο δρόμου, την αφήγηση παραμυθιού, τα πράσινα μπαλκόνια, αλλά και τη διακόσμηση μπλούζας. Για τον λόγο αυτό, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να φέρουν μαζί τους ένα λευκό μπλουζάκι μέσα από το οποίο θα περάσουν όποιο μήνυμα επιθυμούν και ο παλμός τους θα ακουστεί δυνατά" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κατερίνα Δημοπούλου, έφορος τοπικού τμήματος Θεσσαλονίκης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Στη συγκεκριμένη δράση μπορούν να πάρουν μέρος όχι μόνο παιδιά και νέοι, αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας, αρκεί να αισθάνονται νέοι στη ψυχή.
Πέρα από τα εργαστήρια, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας θα πραγματοποιηθούν οδηγικά παιχνίδια, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v