Κικίλιας: Πονάει τη Ν.Δ. η διπλή υποψηφιότητα

Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Κικίλιας: Πονάει τη Ν.Δ. η διπλή υποψηφιότητα
Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της διπλής υποψηφιότητας από τη Ν.Δ. για το δήμο της Αθήνας.

«Πρέπει να σημειώσω, και να είμαι ειλικρινής, ότι πονάει τη Ν.Δ. αυτή τη στιγμή μια διπλή υποψηφιότητα στο δήμο της Αθήνας. Και το λέω ως παράκληση, είναι και δική μου προσωπική άποψη, ότι πολλές φορές πρέπει να βάζουμε το εγώ μας σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για μάχες πολύ κρίσιμες, σε πολύ κρίσιμες στιγμές, και σημειολογικά αν θέλετε», είπε ο κ. Κικίλιας.

Και πρόσθεσε: «Η μάχη της Αθήνας, βεβαίως είναι μία αυτοδιοικητική μάχη για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, είναι όμως και μία πολιτική μάχη που θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα -όποιοι λένε ότι δεν θα βγουν κάνουν λάθος- και θεωρώ ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει η παράταξη να είναι ενωμένη και ενωμένη πίσω από μία υποψηφιότητα. Νομίζω ότι δεν βοηθάνε οι δύο υποψηφιότητες. Θα ήθελα να ελπίζω λοιπόν ότι μέχρι το τέλος αυτής της διαδρομής και αυτής της πορείας θα βρεθεί μία λύση έτσι ώστε να δοθεί δυνατότητα και στον κόσμο της πόλης να επιλέξει πιο συναινετικά, πιο ενωτικά».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v