Χιονιάς και τσουχτερό κρύο

Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά, τα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά.

  • Real.gr
Χιονιάς και τσουχτερό κρύο
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά, τα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της βορειοανατολικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Βόρειοι άνεμοι, στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια και χιόνια στην Πάρνηθα. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Real.gr ΚΑΙΡΟΣ 10-3-2014 από realmedialive


Κεφαλονιά


Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι και χιόνια στα ορεινά. Από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά αλλά και στα ημιορεινά των βορειότερων περιοχών. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου χιονόνερο και στα ορεινά τοπικές χιονοπτώσεις. Στα νότια τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.





ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v