Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιχτή γραμμή Σαμαρά – Στουρνάρα

Συνεχείς οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικών.

  • Real.gr
Ανοιχτή γραμμή Σαμαρά – Στουρνάρα
Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού μπορεί να μην  του επέτρεψε να μεταβεί στο Μαξίμου. Ο προσωπικός του γιατρός δεν πρόκειται να τον αφήσει να βγει από το σπίτι αν πρώτα δεν είναι τελείως καλά σημειώνουν συνομιλητές του Α. Σαμαρά.

Ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον πρωθυπουργό να επικοινωνεί διαρκώς με τους συνεργάτες του όπως και με τους υπουργούς δίνοντας τους κατευθύνσεις. Τις περισσότερες επικοινωνίες τις είχε όπως ήταν φυσικό με το οικονομικό επιτελείο και τον Γ. Στουρνάρα.

Ο υπουργός Οικονομικών ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντώνη Σαμαρά το Σαββατοκύριακο και τον ενημέρωνε για όλες τις εξελίξεις και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Το ίδιο συνέβη και σήμερα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Eurogroup.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν πως με την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα την Τετάρτη θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα προκειμένου να έχει κλείσει η συμφωνία, μέχρι το τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου - Σαμαρά. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήρε για να ευχηθεί στον πρωθυπουργό περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ωστόσο η κουβέντα επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα όπως την τρόικα αλλά και για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v