Στις φυλακές Κορυδαλλού η Επιτροπή Δεοντολογίας

Θα ακροαστούν τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο, Παππά, Λαγό, Ηλιόπουλο και Γερμενή.

  • Real.gr
Στις φυλακές Κορυδαλλού η Επιτροπή Δεοντολογίας
Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταβούν την ερχόμενη Τρίτη τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ακροαστούν τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Στάθη Μπούκουρα (που πιθανότατα θα μεταφερθεί από τις φυλακές Ναυπλίου για αυτό τον λόγο), Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Γερμενή, στο πλαίσιο του αιτήματος των ανακριτών για άρση της ασυλίας τους για τα αδικήματα περί οπλοκατοχής, αρχαιοκαπηλίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Τη σχετική απόφαση έλαβε η Επιτροπή, προκειμένου οι υπόδικοι να μην εγείρουν ενστάσεις περί μη τήρησης του άρθρου 83 του Κανονισμού της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από ακρόαση των βουλευτών των οποίων ζητείται η άρση ασυλίας.

Νωρίτερα πάντως, μεθαύριο Πέμπτη, σε νέα συνεδρίασή της η Επιτροπή Δεοντολογίας θα εξετάσει την άρση ασυλίας των έντεκα άλλων βουλευτών του κόμματος της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είναι ελεύθεροι. Ειδικότερα, πρόκειται για τους :

Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλη Αρβανίτη, Δημήτρη Κουκούτση, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Αντώνη Γρέγο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο και Νίκο Κούζηλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v