Λ. Γρηγοράκος: Που είναι ο Γιώργος Παπανδρέου;

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή την απουσία του από το ελληνικό κοινοβούλιο.

  • Real.gr
Λ. Γρηγοράκος: Που είναι ο Γιώργος Παπανδρέου;
Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή την απουσία του από το ελληνικό κοινοβούλιο. «Αυτή τη στιγμή είναι στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Που είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι στη βουλή;» αναρωτήθηκε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Γρηγοράκος.

Και πρόσθεσε: «Εγώ θα ήθελα να είναι στη βουλή. Είναι ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός της χώρας, πρέπει είμαστε παρόντες σε αυτά. Να στηρίζουμε τη δουλειά μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να είναι παρών για μένα και στην “Ελιά” και στη Βουλή για να στηρίζει αυτά που έγιναν το 2010, το 2011 και το 2012».


ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ από realmedialive

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών εξαπέλυσε βολές κατά ηγετικών στελεχών του κόμματος, καθώς και νυν υπουργούς της κυβέρνησης που απουσιάζουν από τα συλλογικά όργανα. «Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από ενότητα. Πρέπει όλοι να ρίχνουμε νερό στο κρασί μας, αλλά πρέπει και κάποιοι να σέβονται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Δεν μπορεί να είσαι υπουργός της κυβέρνησης και να απουσιάζεις από αυτές τις μεγάλες προκλήσεις που υπάρχουν», είπε.

Και σημείωσε: «Για μένα λοιπόν όταν το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, να βάλει ένα καινούργιο πρόγραμμα και βλέπει τις προκλήσεις που υπάρχουν στην κοινωνία, βλέπει τις ιστορικές συγκυρίες και προσπαθεί να ενώσει την κεντροαριστερά, δεν μπορεί κάποιοι που συμμετέχουν στις κυβερνητικές θέσεις, είναι πολλά χρόνια στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γι’ αυτό υπάρχουν τα κομματικά όργανα στα οποία μπορεί ο καθένας από μας να έχει τις αντιθέσεις του. Από κει και πέρα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βγαίνει ενωμένο.

Οταν λοιπόν η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποφασίζει ότι θα κάνουμε αυτό το εγχείρημα με την κεντροαριστερά δεν μπορεί κάποιοι, οι οποίοι ήταν γραμματείς του κόμματος, ήταν στο εκτελεστικό γραφείο, είναι 100 χρόνια υπουργοί, είναι 100 χρόνια βουλευτές, μιλάω για όλους που λείπαν. Αυτοί που λείπαν ήταν συγκεκριμένοι υπουργοί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v