Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης θα σεβαστεί την απόφαση

Τη δικαστική απόφαση μονιμοποίησης των συμβασιούχων του δήμου Αθηναίων, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος.

  • Real.gr
Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης θα σεβαστεί την απόφαση
Τη δικαστική απόφαση μονιμοποίησης των συμβασιούχων του δήμου Αθηναίων, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Δικαιώνεται ο πολύχρονος αγώνας των συμβασιούχων του δήμου Αθηναίων, οι οποίοι βρέθηκαν εκτός εργασίας από 30-6-2011, με την απόφαση επί της κύριας αγωγής που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την περασμένη Δευτέρα (10-3-2014)», τονίζει ο κ. Σακελλαρίδης και προσθέτει:

«Το δικαστήριο καλεί τον δήμο να επαναπροσλάβει άμεσα τους εργαζόμενους».

«Θεωρούμε δεδομένο», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, «ότι ο κ. Καμίνης δεν θα προχωρήσει σε αναστολή της απόφασης, σεβόμενος τα όσα έχει πει δημόσια, καθώς και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 17-1-2011, ότι οι συμβασιούχοι εκπληρώνουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο