«Δεν το βλέπω δυνατό»

Στην πιθανότητα εξόδου της χώρας στις αγορές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

  • Real.gr
«Δεν το βλέπω δυνατό»
Στην πιθανότητα εξόδου της χώρας στις αγορές αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν το βλέπω δυνατό και δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι με ένα προεκλογικό "τρικ" για ένα μικρό ποσό που ενδεχομένως κυβέρνηση να αποπειραθεί να βγει στις αγορές, τελειώνουν τα μνημόνια», τόνισε.

«Ο κ. Σόιμπλε», πρόσθεσε ο κ. Κοντονής, «είχε ανακοινώσει το τρίτο μνημόνιο περί τον Απρίλιο - Μάιο. Θα το πάνε τώρα τον Ιούνιο, γιατί έχουμε και τις ευρωεκλογές. Περί αυτού πρόκειται».

«Αν ζητήσει η Ελλάδα ένα μικρό ποσό με υψηλό επιτόκιο, εγώ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος να μην τα δώσει. Έχει χάσει κάποιος τα λεφτά του από παρόμοια διαδικασία;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΣΤ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο