Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλος χορηγός στο φαρμακευτικό συνέδριο Hellas PHARM 2014

H Astra Medical Hellas Superfoods™...

  • Real.gr
Μεγάλος χορηγός στο φαρμακευτικό συνέδριο Hellas PHARM 2014
H Astra Medical Hellas Superfoods™, συμμετέχει φέτος, ως μεγάλος χορηγός στο διήμερο Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas PHARM 2014΄

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου

«H Astra Medical Hellas Superfoods™, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, συνεχίζοντας την παρουσίασή της σε μεγάλα συνεδριακά γεγονότα συμμετέχει φέτος, ως μεγάλος χορηγός στο διήμερο Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas PHARM 2014, το οποίο θα διεξαχθεί 5 και 6 Απριλίου 2014, στο συνεδριακό κέντρο Helexpo Palace (Κηφισίας 39, Μαρούσι). Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής.

Στο σημαντικό φαρμακευτικό συνέδριο θα συμμετάσχουν επιφανείς ξένοι ομιλητές, πανεπιστημιακοί καθηγητές, φαρμακοποιοί, εκπρόσωποι φαρμακευτικών επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι φορέων από τον χώρο της Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου, τα στελέχη της Astra Medical Hellas, θα ενημερώσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις με το καταναλωτικό κοινό, τον φαρμακευτικό κόσμο, αλλά και ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με το χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής από όλη την Ελλάδα για το εύρος των καινοτόμων προϊόντων Superfoods και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, στον ειδικό εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν και 5 νέα προϊόντα τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων.

Η συνεχής παρουσία της Astra Medical Hellas σε μια σειρά συνεδρίων δείχνει και την αναγνωρίση που έχει κερδίσει η εταιρεία από όλο τον φαρμακευτικό και ιατρικό κόσμο, πράγμα που έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο από την ίδρυσή της. Η φετινή παρουσία θα έχει ιδιαίτερη σημασία μετά την περσινή συμμετοχή και την απόσπαση βραβείου για την καθιέρωση των Υπερτροφών (Superfoods) στην Ελλάδα.

Η Astra Medical Hellas Superfoods αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, χάρη στην υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και στην ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.

Τα καινοτόμα φυσικά προϊόντα της συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή και στην καλύτερη υγεία, μεταξύ αυτών, το δημοφιλές Ιπποφαές EUBIAS™, η Σπιρουλίνα Gold EUBIAS™, ο Βασιλικός Πολτός EUBIAS™, οι κάψουλες Κανέλας Extra EUBIAS™, το Ομανίτους™ και Umbrella Policosanol, καθώς και το νεότερο μέλος στα προϊόντα που είναι ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500 αλλά και οι καινοτόμες βιταμίνες σε σπρέι, Aero Vitamins.

Τα προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα στο Internet, στη διεύθυνση http://www.superfoods.gr, αλλά και στο Facebook http://www.facebook.com/official.superfoods

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v