Ανεβάζει τους τόνους ο Σπηλιωτόπουλος

Λαύρος εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, εμφανίστηκε ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας Αρης Σπηλιωτόπουλος.

  • Real.gr
Ανεβάζει τους τόνους ο Σπηλιωτόπουλος
Οι τόνοι της προεκλογικής μάχης ανεβαίνουν όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Λαύρος εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, εμφανίστηκε ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Παράλληλα, παρουσιάζοντας μέρος του προγράμματός του, είπε ότι υποχρέωση του δημάρχου, είναι να δημιουργεί θέσεις εργασίας κάνοντας την πόλη κέντρο επιχειρηματικότητας και τουριστικής έλξης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3 ο κ. Σπηλιωτόπουλος καταλόγισε στον κ. Καμίνη ότι έχει κατεβάσει το πήχη των προσδοκιών στο ελάχιστο και τόνισε πως το 67% των Αθηναίων θεωρεί ότι ο κ. Καμίνης δεν έχει πετύχει ως δήμαρχος και δεν έχει να παρουσιάσει έργο.

Πρόσθεσε ότι έχει τα χειρότερα και πιο αρνητικά δημοσκοπικά στοιχεία γιατί δεν έκανε κανένα έργο. «Το λέω στον ίδιο αλλά είναι άφαντος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος και επισήμανε: «Το μόνο που λέει είναι ότι τακτοποίησε τα οικονομικά του δήμου, αλλά αυτή ήταν αυτονόητη υποχρέωση λόγω μνημονίου».

Επίσης, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, προκάλεσε τον νυν δήμαρχο να πει «τι έκανε για τον συμπολίτη μας και την πόλη μας. Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του, υπογράμμισε ότι έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα ενεργειών τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη της χορηγίας.

Θέτοντας τις προτεραιότητές του αναφέρθηκε στην καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχειας. Οπως είπε «έργο του δημάρχου είναι να δημιουργεί θέσεις εργασίας κάνοντας την πόλη κέντρο επιχειρηματικότητας και τουριστικής έλξης, ώστε οι συμπολίτες μας να μην έχουν ανάγκη ούτε τα συσσίτια της ντροπής ούτε τα συσσίτια του μίσους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v