Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπό

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης διοργανώνει την Κυριακή των Βαΐων, στο Μεγάρο Πλακεντίας στην Πεντέλη, πασχαλινό Bazaar.

  • Real.gr
Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπό
Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης διοργανώνει στο Μεγάρο Πλακεντίας στην Πεντέλη, την Κυριακή των Βαΐων (13/04/14) από τις 10 το πρωί πασχαλινό Bazaar.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες των νοσηλευομένων παιδιών και την ενίσχυση του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού, ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται από το 1986, έχει συμβάλει στις κτιριακές ανάγκες του Νοσοκομείου, όπως στην κατασκευή πτέρυγας εξωτερικών ιατρείων και του εξοπλισμού αυτών και την μετατροπή τμήματος των παλαιών θαλάμων σε σύγχρονα δωμάτια νοσηλείας.

Επίσης, είναι «παρών» όποτε και όπου παραστεί ανάγκη με την αγορά νοσηλευτικού υλικού για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου, με την βοήθεια σε άπορα παιδιά με πληρωμή ιατρικών - παραϊατρικών εξετάσεων, με την αγορά ιατρικών βοηθημάτων, με την κάλυψη αμοιβών αποκλειστικών νοσοκόμων, με την κάλυψη μετακινήσεων παιδιών με ασθενοφόρα εκτός Αττικής και άλλα πολλά.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v