Τσίπρας: Στόχος να αποδείξουν ότι πέτυχε η πολιτική τους

«Επιβαρύνουμε το χρέος μας και πριμοδοτούμε τους κερδοσκόπους. Πυροβολούμε τα ίδια μας τα πόδια», είπε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έξοδο στις αγορές.

  • Real.gr
Τσίπρας: Στόχος να αποδείξουν ότι πέτυχε η πολιτική τους
Βρυξέλλες: Του Θάνου Αθανασίου

Από τις Βρυξέλλες και το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην έξοδο στις αγορές σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι με αυτό στοχεύουν στο να αποδείξουν στους λαούς ότι η πολιτική πέτυχε, ότι είναι ένα success story.

«Η προεκλογική έξοδος στις αγορές δεν αποσκοπεί μόνο σε προεκλογικές σκοπιμότητες - δεν πήραν από το χέρι τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο για να τους δώσουν ένα δωράκι - ο λαός θα τα πληρώσει τα 600 εκ.. Στόχος είναι να αποδείξουν στους λαούς ότι η πολιτική πέτυχε, ότι είναι ένα success story», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Επιβαρύνουμε το χρέος μας και πριμοδοτούμε τους κερδοσκόπους. Πυροβολούμε τα ίδια μας τα πόδια», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι με τον δανεισμό από τις αγορές: «Αδυνατίζουμε το επιχείρημα ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Πως θα ζητήσουμε διαγραφή; Και αυτό αφορά όλους τους λαούς και άρα είναι πολιτικό έγκλημα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v