Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Οι εκλογές είναι δημοψήφισμα

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου...

  • Real.gr
Παππάς: Οι εκλογές είναι δημοψήφισμα
«Έχουμε εκλογές και οι εκλογές είναι ένα δημοψήφισμα για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, ούτως ή άλλως».

Αυτό ανέφερε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει από τις πολιτικές εξελίξεις που θα πυροδοτήσει η κάλπη που έρχεται, θα έχει τη λαϊκή συμμετοχή και βούληση στο πλευρό της και την αποφασιστικότητα να πετύχουμε αυτά που πρέπει», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς ανέφερε:

«Έχουμε πει και παλαιότερα ότι εμείς είμαστε ένα κόμμα που δεν λειτουργεί με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό και δεν λειτουργεί με διευθυντικό δικαίωμα. Έχουμε συγκεκριμένες καταστατικές οδηγίες».

«Πληρώνουμε», είπε, «ένα τίμημα, ακριβώς επειδή έχουμε επιλέξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, διότι δίνουμε πιο εύκολα τη δυνατότητα να διαμορφώνονται ειδήσεις και πρωτοσέλιδα που αφορούν την εσωκομματική μας λειτουργία».

«Για τα συγκεκριμένα ζητήματα δεσμευόμαστε όλοι από τις συλλογικές μας αποφάσεις», σημείωσε ο κ. Παππάς και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι αυτό ο κόσμος πλέον το γνωρίζει πολύ καλά, ξέρει τι προτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τα συλλογικά του όργανα και τις συνεδριακές του αποφάσεις να κάνει, τον ΣΥΡΙΖΑ θα τον εμπιστευτεί, θα έχουμε μία μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές που θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v