Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προεκλογικός αγώνας με όπλο την σταθερότητα

Ομιλίες, εξαγγελίες και στοχευμένες περιοδείες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού μέχρι την διπλή εκλογική αναμέτρηση.

  • Real.gr
Προεκλογικός αγώνας με όπλο την σταθερότητα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στο Μαξίμου ο επικοινωνιακός σχεδιασμός ενόψει των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Με όπλο την σταθερότητα και τα θετικά επιτεύγματα στην οικονομία θα κινηθεί η κυβέρνηση κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός αναμένεται να πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του με ομιλίες, εξαγγελίες και στοχευμένες περιοδείες στην περιφέρεια.

Την Τρίτη ο Α. Σαμαράς θα μιλήσει σε εκδήλωση του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, στην συνέχεια θα παρουσιάσει τον αναπτυξιακό μοντέλο και αμέσως μετά οι πρώτες επισκέψεις του στην περιφέρεια. Παράλληλα σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα αρχίσουν οι πρώτες συζητήσεις για την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους.

Το ελληνικό αίτημα αναμένεται να συζητηθεί στην συνάντηση που θα έχουν η Κριστίν Λαγκάρντ με την Α. Μέρκελ στις 2 Μαΐου. Το ΔΝΤ τάσσεται υπέρ του κουρέματος κάτι με το οποίο αντιδρά έντονα το Βερολίνο.

Τρεις ημέρες αργότερα ο Γ. Στουρνάρας θα ζητήσει από τους ευρωπαίους ομολόγους του στην συνεδρίαση του Eurogroup την τήρηση των συμφωνηθέντων από τους εταίρους.

Την ίδια χρονική στιγμή θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Ζ.Κ. Γιούνκερ ως υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν.

Ο πρωθυπουργός στον περίπου ένα μήνα που απομένει μέχρι την διπλή εκλογική αναμέτρηση θα θέσει την ανάγκη της σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα προκειμένου να βγει οριστικά από την κρίση.

Θα τονίζει σε κάθε ευκαιρία ότι οι θυσίες των πολιτών πιάνουν τόπο και θα φέρνει ως παράδειγμα το πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Η αρχή των περιοδειών του πρωθυπουργού θα γίνει πιθανότατα από την Στερεά Ελλάδα και στην συνέχεια στην Θεσσαλία και θα ολοκληρωθούν με ομιλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v