Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με Νικοπολίδη ο Μώραλης

Μεγάλη δυναμική από το ψηφοδέλτιο «Πειραιάς Νικητής» που παρουσιάζεται σήμερα. Δεν κατεβάζει υποψήφιο το ΠΑΣΟΚ, στηρίζει Μώραλη ο Α. Παπαδόπουλος. Ρεύμα από γαλάζια στελέχη.

  • Real.gr
Με Νικοπολίδη ο Μώραλης
Μεγάλη δυναμική εμφανίζει το τελευταίο διάστημα το ψηφοδέλτιο «Πειραιάς Νικητής» σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις που έχουν γίνει στο μεγάλο λιμάνι.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης παρουσιάζει στις 7 το απόγευμα το ψηφοδέλτιό του - την ίδια ώρα και ο νυν δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος το δικό του ψηφοδέλτιο - το οποίο περιλαμβάνει εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μεταξύ των υποψηφίων με τον Γ. Μώραλη θα είναι και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ αποφεύγει να στηρίξει υποψήφιο στο μεγάλο λιμάνι, καθώς δεν δίνει χρίσμα στον πράσινο υποψήφιο Ιωσήφ Βουράκη, αφού τα στελέχη του είναι χωρισμένα στα δύο.

Υπέρ του Γιάννη Μώραλη τάσσεται και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρώην εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ, καθώς η Αγίου Κωνσταντίνου άφησε ελεύθερα τα στελέχη της να επιλέξουν κατά συνείδηση στον Πειραιά, από τη στιγμή που ο επίσημος υποψήφιος Ηλίας Τζανετουλάκος συμπαρατάχτηκε με τονυποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα.

Ρεύμα από γαλάζια στελέχη υπέρ Μώραλη

Την ίδια στιγμή μεγάλη μερίδα γαλάζιων στελεχών, ακόμα και πρώην συνεργάτες του νυν δημάρχου συμπαρατάσσονται με τον Γιάννη Μώραλη.

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος που είχε δώσει το παρών στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού, ενώ γαλάζια κομματικά στελέχη που πρόσκεινται σε αυτόν , συμπαρατάσσονται ευθέως με τον Γιάννη Μώραλη.

Υποψήφιοι με τον συνδυασμό είναι τα με της Π.Ε. της ΝΔ Μιχάλης Κουλιζάκος και Χριστόφορος Ντίζος, ενώ στηρίζει ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλίας Κατσαφάδος.

Υπέρ του Γιάννη Μώραλη τάχθηκαν οι πρώην αντιδήμαρχοι του Β. Μιχαλολιάκου, Γιάννης Μελάς (πρώτος σε σταυρούς), Κορίνα Λαουλάκου , Παναγιώτης Ζερβουλάκος και Γιώργος Δαβάκης - με έντονες αναφορές στο ισχυρό μανιάτικο στοιχείο της πόλης - , ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Δριμυλής, η πρόεδρος του Δ΄ Διαμερίσματος Αικατερίνη Γαρδούνη και η Χάρις Ζηλάκου, πρώτη στο Α Διαμέρισμα με τον νυν δήμαρχο.

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιος θα είναι ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ενώ στηρίζει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος μέσω επίσημων δηλώσεων και της παρουσίας του στην ιδρυτική διακήρυξη. Θετικά για τον Γ. Μώραλη λειτούργησαν και οι δηλώσεις που έκανε ο υπουργός ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που υπογράμμισε ότι του αρέσουν οι πολυσυλλεκτικές προσπάθειες αν και ο ίδιος είναι… Παναθηναϊκός.
 
Επίσης με τον Γ. Μώραλη έχουν συνταχθεί οι ΟΝΝΕΔίτες Βαγγέλης Τσιρώνης, Παναγιώτης Κυρίμης (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι) και Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, υποψήφιος στο Γ Διαμέρισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v