«Η ΝΔ θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές»

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος είπε από την Κρήτη ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έκαναν πράξη όσα δεσμεύθηκαν.

  • Real.gr
«Η ΝΔ θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές»
Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις προσεχείς Ευρωεκλογές παίρνοντας την πρώτη θέση, εξέφρασε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, στις δυο ομιλίες που έκανε την Παρασκευή στην Κρήτη.

Τόσο στο νομό Λασιθίου όπου βρέθηκε αρχικά, όσο και στο Ηράκλειο το βράδυ, ο κ. Γεροντόπουλος παρουσία των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Ν.Δ Γιώργου Κύρτσου και Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έκαναν πράξη όσα δεσμεύθηκαν.

"Υποσχεθήκαμε ότι θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της χώρας μέχρι τα τέλη του 2013. Το πετύχαμε.

Δεσμευθήκαμε πως θα υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος του περασμένου χρόνου. Κάτι που έγινε και μάλιστα ήταν μεγαλύτερο από το αναμενόμενο.
Ξεκαθαρίσαμε πως σημαντικό μέρος του πλεονάσματος θα μοιραστεί στις ευπαθείς ομάδες, σε αυτούς που μάτωσαν περισσότερο από την κρίση. Κι αυτό το κάναμε ήδη πράξη. Είπαμε πως θα βγούμε στις αγορές μέσα στο 2014. Βγήκαμε πολύ νωρίτερα και μάλιστα με πολύ χαμηλότερα επιτόκια από αυτά που αναμένονταν", είπε ο κ. Γεροντόπουλος.

Στη συνέχεια ζήτησε από τους Κρητικούς και τον ελληνικό λαό γενικότερα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

"Ξέρουμε πολύ καλά πόσες θυσίες έκαναν οι Έλληνες. Η κατάσταση όμως βελτιώνεται και γι' αυτό πρέπει η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές.

Για να συνεχίσουμε σταθερά μπροστά και να καταπολεμήσουμε τα προβλήματα, με πρώτο και σοβαρότερο την ανεργία ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων".

Ο κ. Γεροντόπουλος επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Σεραφείμ Τσόκα.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών είχε συζήτηση με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v