Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιερέας-μαϊμού κατηγορείται για 18 διαρρήξεις Ι.Χ.

Ο 43χρονος, προσποιούμενος τον ιερέα που δήθεν πουλούσε κομποσκοίνια, προέβαινε στις διαρρήξεις των αυτοκινήτων...

Ιερέας-μαϊμού κατηγορείται για 18 διαρρήξεις Ι.Χ.
Ένας 43χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι διέρρηξε 18 σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η περιοχή δράσης του ήταν το πάρκινγκ αλυσίδας σούπερ-μάρκετ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, όπου ο 43χρονος, προσποιούμενος τον ιερέα που δήθεν πουλούσε κομποσκοίνια -ώστε να μην κινεί τις υποψίες των περαστικών- προέβαινε στις διαρρήξεις των οχημάτων.
 
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, η δράση του ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου και διήρκησε μέχρι πριν από λίγες μέρες. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε ένα μαχαίρι και μία σπάθα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο