Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το πρόγραμμα Xιωτάκη για την Κηφισιά

Το νέο πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης «Σίγουρα Βήματα» για την επόμενη περίοδο 2014-2019 παρουσίασε στους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος.

  • Real.gr
Το πρόγραμμα Xιωτάκη για την Κηφισιά
Το νέο πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης «Σίγουρα Βήματα» για την επόμενη περίοδο 2014-2019 παρουσίασε στους δημοσιογράφους, ο Δήμαρχος Κηφισιάς και υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Το Σχέδιο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από έργα και παρεμβάσεις που, όπως αναφέρει, στόχο έχουν να αποτελέσουν και τα επόμενα χρόνια, μια περίοδο έργου και δημιουργίας για την πόλη μας.

Είναι, σημειώνει, το αναπτυξιακό εργαλείο του Δήμου μας για να προχωρήσουμε και τα επόμενα 5 χρόνια μπροστά, με Σίγουρα Βήματα, με σχέδιο και πρόγραμμα, μελετημένα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, επικεφαλής της παράταξης «Σίγουρα Βήματα» αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει την επομένη των εκλογών, επισημαίνοντας ότι το εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό πρόγραμμά του συνδυασμού, θα μας διασφαλίσει ότι και τα επόμενα χρόνια, ο Δήμος θα συνεχίσει να κινείται σε πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Παράλληλα, υπογράμμισε την επιτυχή υλοποίηση ενός πολύ μεγάλου προγράμματος έργων υποδομών, διεκδικώντας έχοντας δυνατή φωνή όχι στα πεζοδρόμια αλλά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, περισσότερα από 60.000.000 ευρώ, σε συνθήκες σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας και πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης,

Κάποια από τα έργα αυτά, πρόσθεσε, υλοποιήθηκαν ενώ κάποια άλλα, περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα, όχι ως απλές μακέτες ή σκέψεις, αλλά ως ώριμα έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Το Σχέδιο και οι παρεμβάσεις, που προγραμματίζονται για την επόμενη πενταετία, τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, υπηρετούν το μεγάλο στόχο, να διασφαλιστεί ότι και στο Μέλλον θα ζούμε σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκού επιπέδου Δήμο, με «πράσινες» γειτονιές.

Ένα Δήμο, υπογραμμίζει, που θα ξεχωρίζει για την Αλληλεγγύη και θα στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη. Σε ένα Δήμο με σύγχρονες Εκπαιδευτικές Υποδομές για τα παιδιά μας, που θα προσφέρει στους κατοίκους και τη νεολαία μας πολλές και ποιοτικές επιλογές, στους τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Κλείνοντας την παρουσίαση του προγράμματος του ο Νίκος Χιωτάκης υπογράμμισε ότι οι εκλογές της 18ης Μαΐου είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το μέλλον του Δήμου μας.

Από το αποτέλεσμά τους, είπε, θα κριθεί αν και τα επόμενα χρόνια θα είναι για το προάστιό μας μια περίοδος έργου και δημιουργίας και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς θα κρίνουν ποιοι έχουν τη γνώση και την ικανότητα και μπορούν να πάνε τα επόμενα χρόνια το προάστιο μπροστά. Με Σίγουρα Βήματα.

Διαβάστε αναλυτικά τους βασικούς στόχους της δημοτικής οικονομικής πολιτικής που έθεσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς για την περίοδο 2014-2019

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v