Τσίπρας: Παραμύθι ότι τα μνημόνια τελειώνουν

«Το μεσοπρόθεσμο είναι μόνο ο πρόλογος όσων σχεδιάζει η κυβέρνηση αν περάσει τον κάβο των εκλογών» είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Real.gr
Τσίπρας: Παραμύθι ότι τα μνημόνια τελειώνουν
Παραμύθια και ψέματα χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το Μεσοπρόθεσμο τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι τα μνημόνια τελειώνουν.



«Η σημερινή συζήτηση σας χαλάει την προεκλογική “σούπα” του success story και βέβαια το παραμύθι του τέλους των μνημονίων», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος πρόσθεσε ότι στόχος των κυβερνώντων είναι να πάει ο ελληνικός λαός στην κάλπη με κλειστά μάτια για αυτά που έχουν συμφωνηθεί, κάνοντας λόγο για κατάργηση τριετιών, απελευθέρωση απολύσεων και κλείσιμο κι άλλων νοσοκομείων.



«Το μεσοπρόθεσμο αποτελεί μόνο τον πρόλογο όσων σχεδιάζει η κυβέρνηση αν καταφέρει να περάσει τον κάβο των διπλών εκλογών» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος σημείωσε «Λέτε ψέματα ότι τα μνημόνια τελείωσαν, όπως λέγατε ψέματα και τον Μάιο και τον Ιούνιο 2012 όταν τάζατε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου». Συνέχισε δε λέγοντας ο κ. Τσίπρας: «Οι πραγματικές σας προθέσεις είναι να δέσετε τη χώρα στο άλμα της λιτότητας για πολλά χρόνια ακόμη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v