Μπακογιάννη: Μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο της Νέας Ελλάδας

Η βουλευτής Επικρατείας αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που υπάρχει ανάμεσα στην Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον όρο “Νέα Ελλάδα”. VIDEO

  • Real.gr
Μπακογιάννη: Μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο της Νέας Ελλάδας

Δεν συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς. Νομίζω ότι θέλει πολύ περισσότερη επεξεργασία», είπε η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star «LIVE U», ενώ στην ερώτηση αν πρόκειται να το ψηφίσει απάντησε κατηγορηματικά: «Οχι, νομίζω ότι κανένας δεν θα το ψηφίσει, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να γυρίσει και να το επεξεργαστούμε πάρα πολύ σοβαρά. Το θέμα του αιγιαλού δεν είναι παίξε-γέλασε».

«Μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο της Νέας Ελλάδας»

Η βουλευτής Επικρατείας αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση που υπάρχει ανάμεσα στην Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον όρο “Νέα Ελλάδα”. «Οταν θέλουμε να μην κουβεντιάσουμε το περιεχόμενο, αρχίζουμε και κουβεντιάζουμε το περιτύλιγμα», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Αυτοί που μας ακούν αυτή τη στιγμή, που είτε είναι άνεργοι, είτε είναι γυναίκες που κάθονται στα σπίτια τους, είτε μητέρες ατόμων, παιδιών με αναπηρία, είτε είναι άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους τους δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το περιτύλιγμα και ο καβγάς ο οποίος γίνεται περί όνου σκιάς. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι αν αυτή η χώρα μπορεί να βρει το βηματισμό της, μπορεί δηλαδή και εκείνη, η γυναίκα για την οποία σας μίλησα να δει στην τσέπη της και στην καθημερινή της λειτουργία φως στο τούνελ ή όχι. Αυτό είναι η ουσία».

Η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας ενδιαφέρει η Νέα Ελλάδα, αλλά μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο της Νέας Ελλάδας».




VIDEO NEW-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v