Σπηλιωτόπουλος: Η παρουσία Κακλαμάνη αποδυναμώνει τη δική μας προσπάθεια

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι η υποψηφιότητα Κακλαμάνη στερεί από τον συνδυασμό του τη δημοσκοπική πρωτιά.

  • Real.gr
Σπηλιωτόπουλος: Η παρουσία Κακλαμάνη αποδυναμώνει τη δική μας προσπάθεια
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι η υποψηφιότητα Κακλαμάνη στερεί από τον συνδυασμό του τη δημοσκοπική πρωτιά.«Είναι σαφές ότι η παρουσία του κ. Κακλαμάνη, όταν δημοσκοπικά σε κάθε έρευνα είναι μονοψήφια, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους να χάνουν την υπεραξία της ψήφου τους. Γιατί με αυτόν τον τρόπο αντιλαμβάνεστε ότι αποδυναμώνεται η δική μας προσπάθεια, διασπάται ο δικός μας συνδυασμός και δεν έχουμε αυτή τη στιγμή δημοσκοπική πρωτιά που θα δημιουργούσε ρεύμα νίκης από τον πρώτο γύρο» τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Σπηλιωτόπουλος.



Και πρόσθεσε: «Συναντώ στον δρόμο διάφορους φίλους οι οποίοι αισθάνονται πικραμένοι, αισθάνονται απογοητευμένοι και οι οποίοι λένε “γιατί το κάνει ο Νικήτας αυτό”. Εγώ τους λέω δεν έχει σημασία θα είμαστε όλοι μαζί γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι κάθε ψήφος σε μικρότερο συνδυασμό, που δεν βάζει αυτό το συνδυασμό στο δεύτερο γύρο, είναι μία ψήφος χαμένη, η οποία συντηρεί τη σημερινή δημοτική αρχή. Αν θέλουμε λοιπόν αλλαγή, αν θέλουμε να αλλάξει σελίδα η Αθήνα θα πρέπει να κατέβουμε στον αγώνα ενωμένοι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v