Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μένω στην Πάρο ζω για την Πάρο»

Γεννημένος στις 27/06/76 στην Αθήνα, μόνιμος κάτοικος Πάρου από το 2004.

  • Real.gr
«Μένω στην Πάρο ζω για την Πάρο»
Γεννημένος στις 27/06/76 στην Αθήνα, μόνιμος κάτοικος Πάρου από το 2004.
Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων & μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας ( ΔΟΠ -TQM). Πτυχίο CEIBUT Αγγλικών του Βρετανικού Συμβουλίου και SORBONNE στα Γαλλικά.
Σύμβουλος επιχειρήσεων - εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρείες, διεύθυνση τμήματος πωλήσεων εισαγωγικής - εμπορικής εταιρείας , εμπορική διεύθυνση σε τεχνική - κατασκευαστική - ξενοδοχειακή εταιρεία και από το 2006, δημιουργία και διοίκηση τριών καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών , σε ΠΑΡΟ κ ΧΙΟ.
Ο συνδυασμός της εργασιακής εμπειρίας και της αγάπης μου για το νησί μας, με οδηγεί στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μέσω της στήριξης της Παριανής κοινωνίας στην υποψηφιότητά μου, θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, τις ιδέες μου και την προσπάθεια μου, ώστε να πετύχουμε συλλογικά ένα καλύτερο σχεδιασμό και εκ νέου ανάπτυξη του νησιού μας.
Μαζί με την εμπειρία των παλαιών, οι νέοι - άφθαρτοι - ακομμάτιστοι και οραματιστές νέοι υποψήφιοι, χρειαζόμαστε φωνή και συμμετοχή στην ΠΑΡΟ της νέας πραγματικότητας και στην δημιουργία προϋποθέσεων και δράσεων που θα φέρουν ανάπτυξη και οικονομική άνθηση στο μέλλον, συνδυασμένη πάντα με την παράδοση και την κληρονομιά σε ήθη και έθιμα που μας αφήνουν οι γονείς μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v