Ο Παπαμιμίκος για την εκλογική αναμέτρηση

«Το πολιτικό μήνυμα θα βγει από τις 13 περιφέρειες και τις 51 πρωτεύουσες νομών», τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

  • Real.gr
Ο Παπαμιμίκος για την εκλογική αναμέτρηση
«Το πολιτικό μήνυμα θα βγει από τις 13 περιφέρειες και τις 51 πρωτεύουσες νομών».

Aυτό τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στα Parapolitika fm και πρόσθεσε:

«Σήμερα συγκρούονται δύο λογικές, συγκρούεται από τη μια η λογική η δική μας, που όλο αυτό το διάστημα δώσαμε έμφαση στην αυτοδιοικητική ατζέντα, κι αυτό ζητάμε να κάνουν οι πολίτες, να κρίνουν τους υποψηφίους, με βάση το πρόγραμμα».

«Και από την άλλη», ανέφερε, «η λογική του ΣΥΡΙΖΑ που πήγε σε σκληρές κομματικές υποψηφιότητες, έθεσε ξεπερασμένα διλήμματα προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από το πραγματικό διακύβευμα».

«Ας περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα», είπε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, για να συμπληρώσει: «Καλούμε τον κόσμο σε προσέλθει στις κάλπες και να αναδείξει τους πιο άξιους...».

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου, ο κ. Παπαμιμίκος υπενθύμισε ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική ήταν περίπου 5 μονάδες μπροστά, αλλά πανελλαδικά έχασε με τρεις μονάδες από τη ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v