Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιος σκηνοθέτη ο μακελάρης της Καλιφόρνια

Ήθελε να εκδικηθεί την κοινωνία επειδή τον απέρριπταν οι γυναίκες. Σκότωσε έξι ανθρώπους και έπειτα έθεσε τέλος στη ζωή του.

  • Real.gr
Γιος σκηνοθέτη ο μακελάρης της Καλιφόρνια
Ενας 22χρονος φοιτητής είναι ο δράστης του μακελειού στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια με τους επτά νεκρούς. Μεταξύ των νεκρών ήταν και ο ίδιος.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Καλιφόρνια πρόκειται για τον Ελιοτ Ρότζερ, ο οποίος άνοιξε πυρ και σκότωσε έξι ανθρώπους κοντά στην πανεπιστημιούπολη της ειδυλλιακής Σάντα Μπάρμπαρα.

Ο Ρότζερ είχε στην κατοχή του τρία όπλα τα οποία κατείχε νόμιμα, ενώ είχε προσαχθεί για ανάκριση τον περασμένο μήνα από τις Αρχές μετά από αίτημα της οικογένειάς του, χωρίς ωστόσο να κριθεί ότι είχε παραβατική συμπεριφορά.



Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής άγνωστο με ποιον τρόπο ο Ρότζερ μαχαίρωσε μέσα στο διαμέρισμά του τρεις άνδρες και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Οταν έφτασε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, ενώ όταν είχε ήδη σκοτώσει άλλους τρεις ανθρώπους αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο βρέθηκαν τρία όπλα και 400 σφαίρες.

Ο νεαρός φοιτητής ήταν γιος του βοηθού σκηνοθέτη των "Αγώνων Πείνας".

ΠΗΓΗ: tanea.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v