Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βενιζέλος: Πήραμε ισχυρό μήνυμα από την κοινωνία

Αίτημα για επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας με τη ΝΔ προανήγγειλε ο Ευ.Βενιζέλος.

Βενιζέλος: Πήραμε ισχυρό μήνυμα από την κοινωνία
Αίτημα για επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας με τη ΝΔ προανήγγειλε ο Ευ.Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη δήλωσή του για τα αποτελέσματα των Περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και της «μάχης» για το ευρωκοινοβούλιο απέρριψε τη λογική του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογική ήττα της «Ελιάς» υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα της κάλπης κατέστη φραγμός στις προσπάθειες της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανακόψει την πορεία της χώρας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε δημοψήφισμα. Από το συνδυαστικό αποτέλεσμα των εκλογών προκύπτει καθαρή απόρριψη του εκβιασμού του Τσίπρα δεν απέδωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Όπως είπε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς διέψευσε τις επιθυμίες των αντιπάλων σημειώνοντας ότι το ιστορικό βάρος του Κινήματος δεν χωρά στα σημερινά ποσοστά. Ωστόσο αναγνώρισε ότι η βάση του κόμματος έστειλε καθαρό μήνυμα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος προανήγγειλε ότι θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την διενέργεια συνεδρίου τον Οκτώβριο, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πάρει πρωτοβουλία με σκοπό την εθνική συσπείρωση.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v