Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση

Στη «φάκα» του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών πιάστηκαν 6 άτομα, μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση
Στη «φάκα» του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών πιάστηκαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων ένας Αλβανός και πέντε Έλληνες, μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Η δεκαμελής εγκληματική οργάνωση της οποίας διαφεύγουν μέχρι αυτή την ώρα της σύλληψης, ένας Αλβανός που θεωρείται ο αρχηγός της οργάνωσης, καθώς και τρεις άγνωστοι ομοεθνείς του, κατάφερναν να εισαγάγουν, να μεταφέρουν και να διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, κατά το διήμερο 23 και 24 Μαΐου, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 45 και 57 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 32 ετών και τρεις Έλληνες ηλικίας 35, 46 και 64 ετών αντίστοιχα, μέλη της οργάνωσης, οι οποίοι εμπλέκονται, κατά περίπτωση, στη μεταφορά, τη διακίνηση και την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνες που έγιναν με τη συνδρομή ειδικού αστυνομικού σκύλου στις οικίες των συλληφθέντων και σε συγκεκριμένα σημεία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά περισσότερα από τέσσερα κιλά χασίς, 106 γραμμάρια ηρωίνης, 2068 ευρώ, ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα καθώς και τρία Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται σε εθνικό επίπεδο, αλλά και στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v