Οι καλεσμένοι, το φαγητό και τα απρόοπτα στο χλιδάτο πάρτι

Χορός, διάσημοι καλεσμένοι, απρόοπτα και πολλή χλιδή στο πάρτι της κόρης του Ριμπολόβλεφ.

  • Real.gr
Οι καλεσμένοι, το φαγητό και τα απρόοπτα στο χλιδάτο πάρτι
Κυνήγι χαμένου θησαυρού, χορό, τραγούδι αλλά και ελληνικό φαγητό περιελάμβανε το λαμπερό πάρτι της Κατρίνας, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το μικρό νησάκι απέναντι από το Νυδρί της Λευκάδας γέμισε από πλούσιους και διάσημους ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Επιχειρηματίες, Ρώσοι κροίσοι, καλλονές, γόνοι πλούσιων οικογενειών, ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έδωσαν τον παρών.



Το πάρτι ξεκίνησε στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης και κράτησε μέχρι το πρωί της Πέμπτης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν τις φιγούρες τους πάνω σε τζετ σκι, ενώ λίγη ώρα αργότερα χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες του κυνηγιού θησαυρού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ακτή.

Ιδιωτικό ελικόπτερο από το Ακτιο μετέφερε τους καλεσμένους ενώ το απόγευμα μεταφέρθηκαν με τα φουσκωτά και οι υπόλοιποι λαμπεροί προσκεκλημένοι οι οποίοι φιλοξενούνταν στο κρουαζιερόπλοιο, «Seabourn Spirit», μήκους 133 μέτρων και πλάτους 20 μέτρων.
 
Ειδικά διαμορφωμένα τρενάκια που βρίσκονταν στην είσοδο του Σκορπιού μετέφεραν τους καλεσμένους στο σημείο του πάρτι ενώ κατά της 10 το βράδυ η κόρη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ έσβησε τα κεράκια της τούρτας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας Αλβέρτος ήταν αυτός που ευχήθηκε πρώτος στην Κατρίνα κάνοντα πρόποση για τα χρόνια πολλά μετά την κοπή της τούρτας.



Οι φήμες που ήθελαν την Beyonce να τραγουδάει το «Χρόνια Πολλά» τελικά διαψεύσθηκαν μιας και η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στην Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της για επαγγελματικό ταξίδι.

Παρ’ όλα αυτά η μουσική δεν έλειψε από το πάρτι καθώς η Κατρίνα είχε σκεφτεί τα πάντα με την κάθε λεπτομέρεια. DJ από το Μιλάνο και την Ίμπιζα αλλά και αμερικάνικα και ρωσικά συγκροτήματα ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους καλεσμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες η βραδιά περιελάμβανε και τσιγγάνικη μουσική.

Πέρα από τους αστακούς και τις σαμπάνιες το μενού περιελάμβανε αφθονο Λευκαδίτικο κρασί, ούζο, χταποδάκια, ελληνική φέτα και ελιές.

Σκύλοι, ιδιωτικοί σεκιούριτι, πολυβόλα, βατραχάνθρωποι, ελικόπτερα φιλούσαν νυχθημερόν την περιοχή, ενώ ακόμα και οι εργάτες, φορούσαν ειδικό βραχιόλι με gps, προκειμένου να μην μεταβαίνουν σε κανέναν άλλο χώρο εκτός της εργασίας τους. Το ίδιο ίσχυσε φυσικά και για τους διάσημους προσκεκλημένους οι οποίοι ελέγχθηκαν από ειδικά μηχανήματα προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν συσκευές.

Στα απρόοπτα της βραδιάς συγκαταλέγεται ο τραυματισμός ξαδέρφης της οικογένειας στο πόδι από φωτορυθμικό η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λευκάδας.


Real.gr ΠΑΡΤΙ από realmedialive

Νωρίς το πρωί οι λαμπεροί καλεσμένοι μεταφέρθηκαν πίσω στο Ακτιο προκειμένου να πάρουν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη και να φύγουν. Οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν στις υπερπολυτελείς θαλαμηγούς τους και αποχαιρέτησαν την οικογένεια Ριμπολόβλεφ.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ευχαρίστησε τους κατοίκους της Λευκάδας για την διακριτικότητά τους ενώ δήλωσε πως: «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να της φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της, οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Υπολογίζεται ότι το κόστος του πάρτι μαζί με την ανακαίνιση του Σκορπιού ανήλθε στα 4 εκατομμύρια ευρώ ενώ τo «πειρατικό» καραβάκι το οποίο νοίκιασε ο πατέρας της Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ κόστισε 3.000 ευρώ . 30.000 ευρώ
φημολογείται ότι έκανε το κρασί το οποίο μεταφέρθηκε με ειδικό φορτηγό στο νησί.

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσει αρκετός καιρός προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς έγινε στο πάρτι ακόμη και αν παρευρέθηκαν διάσημοι καλεσμένοι -όπως η Αθηνά Ωνάση - μιας και όσοι βρίσκονταν εκεί έχουν υπογράψει συμβόλαια εχεμύθειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v