Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη 44χρονη που παρουσιαζόταν ως γιατρός

Διακινούσε απομιμητικά συμπληρώματα διατροφής.

  • Real.gr
Συνελήφθη 44χρονη που παρουσιαζόταν ως γιατρός
Μία 44χρονη που παρουσιαζόταν ως γιατρός και διακινούσε απομιμητικά συμπληρώματα διατροφής γνωστής εταιρείας, συνέλαβε η Οικονομική Αστυνομία.

Η 44χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, παρουσίαζε πλαστά πτυχία ιατρικής και διατηρούσε και παράνομο ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Στο «ιατρείο» υπήρχε αναρτημένη η προβλεπόμενη πινακίδα με αριθμό μητρώου, που ανήκει σε άλλο (νόμιμο) ιατρείο. Εντός του «ιατρείου» βρέθηκαν αναρτημένα πλαστά πτυχία ιατρικής, από πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά πτυχία ιατρικής, πλήθος κενών φιαλών, μπλοκ με χειρόγραφες αποδείξεις λιανικών συναλλαγών και φορολογικά παραστατικά με Α.Φ.Μ. ανύπαρκτων εταιρειών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απάτη, νοθεία τροφίμων και παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων.

Η συλληφθείσα διακινούσε τα απομιμητικά προϊόντα μέσω ίντερνετ και εμφιάλωνε τα σκευάσματα στο σπίτι της. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, επρόκειτο για φιάλες με άγνωστο υγρό, στις οποίες επικολλούσε σήματα της παραπάνω εταιρείας, με πιθανές περαιτέρω συνέπειες για την υγεία των καταναλωτών.

Η 44χρονη με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v