Το έβδομο στέλεχος της ΧΑ που προφυλακίζεται

Ο βουλευτής Νίκος Κούζηλος, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την πολύωρη απολογία του, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ανακρίτριες και εισαγγελέας, τον θεώρησαν ύποπτο τέλεσης νέων αδικημάτων.

  • Real.gr
Το έβδομο στέλεχος της ΧΑ που προφυλακίζεται
Ο βουλευτής Νίκος Κούζηλος είναι ο έβδομος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που προφυλακίζεται. Αυτό αποφάσισαν ανακρίτριες και εισαγγελέας ενώπιον των οποίων απολογήθηκε χθες ο βουλευτής Πειραιά της Χρυσής Αυγής.

Ο βουλευτής της ΧΑ που φέρεται, σύμφωνα με την κατηγορία, να ανήκει στο διευθυντικό πυρήνα της εγκληματικής οργάνωσης, αρνήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες οποιαδήποτε εμπλοκή σε αξιόποινες πράξεις.

Ωστόσο σε video και φωτογραφίες που εμπεριέχονται στη δικογραφία ο βουλευτής φαίνεται να συμμετέχει στις 25-1-2014 σε πορεία της ΧΑ στο Κερατσίνι, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε επίθεση με πέτρες και καπνογόνα στο κοινωνικό στέκι «Ρεσάλτο» αλλά και σε σπίτια.

Μάλιστα για αυτές τις επιθέσεις έχει σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία μετά από μηνύσεις κατοίκων οι οποίοι υποστήριξαν ότι κινδύνευσαν οι ίδιοι και τα παιδιά τους.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί η Ελένη Ζαρούλια και την Παρασκευή ο Μιχάλης Αρβανίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v