Στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη των κατηγορουμένων για τον τραυματισμό εργατών γης στη Μανωλάδα. (VIDEO)

  • Real.gr
Στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι
Συνεχίζεται σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας η δίκη του φραουλοπαραγωγού και των ατόμων που κατηγορούνται για τον τραυματισμό 28 εργατών γης στη Νέα Μανωλάδα πέρυσι τον Απρίλιο, κατά την διαμαρτυρία τους ζητώντας τα χρωστούμενα δεδουλευμένα τους έξι μηνών.

Η δίκη που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή διεκόπη δυο φορές καθώς δεν υπήρχε διερμηνέας για να μεταφράσει στους μετανάστες την ακροαματική διαδικασία όπως εξελίσσεται.

Τη δεύτερη φορά διεκόπη όταν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων έθεσαν θέμα σχετικά με τον διερμηνέα, αφού πρόκειται για Πακιστανό ενώ οι αλλοδαποί είναι Μπαγκλαντεζιανοί.

Να σημειωθεί, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, ότι έχει αλλάξει το κατηγορητήριο, καθώς η απόπειρα ανθρωποκτονίας έχει μετατραπεί σε βαριά σκοπούμενη βλάβη.

Στο μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κάτω από το βλέμμα της ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, μετά και το κάλεσμα της Τοπικής Επιτροπή Πάτρας της Κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την φασιστική απειλή»-ΚΕΕΡΦΑ.



Την Παρασκευή η δίκη του φραουλοπαραγωγού

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο