Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η απολογία του σατανιστή της Γλυφάδας

Θυσία στον σατανά χαρακτήρισε ο δράστης την δολοφονία της άστεγης 41χρονης στη Γλυφάδα. «Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος» δήλωσε ο πατέρας του 22χρονου. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  • Real.gr
Η απολογία του σατανιστή της Γλυφάδας
Θυσία στον σατανά χαρακτήρισε ο 22χρονος δράστης την αποτρόπαια πράξη στην οποία προχώρησε να δολοφονήσει τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα μία άστεγη 41χρονη στη Γλυφάδα. «Ήμουν λυπημένος που αναστήθηκε ο Χριστός», ανέφερε στους αστυνομικούς ο σατανιστής. «Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος», δήλωσε ο πατέρας του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, όπου μέσω ψεύτικου προφίλ στο Facebook καυχιόταν για την ανθρωποθυσία. Ο δράστης συνελήφθη την Δευτέρα το απόγευμα και ομολόγησε ότι σχεδίαζε και δεύτερη δολοφονία, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου και εορτασμού για τους σατανιστές, κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.



Ο σατανιστής, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του στη Γλυφάδα, είπε στους αστυνομικούς ότι μυήθηκε στον σατανισμό μόνος του, από όταν ήταν 15 ετών, καθώς μελετούσε σχετικά βιβλία.

«Από μικρός κατάλαβα ότι μόνο ο σατανισμός με καλύπτει. Για να γίνεις αποδεκτός από τον σατανά, πρέπει να κάνεις ανθρωποθυσία στο όνομά του. Εγώ ήμουν αποφασισμένος να γίνω ο εκλεκτός του σατανά και ας έπρεπε να σκοτώσω μία και δύο φορές» ανέφερε ο 22χρονος στην απολογία του στους αστυνομικούς.



«Διάλεξα την ημέρα του Πάσχα επειδή ήμουν λυπημένος που αναστήθηκε ο Χριστός. Έκανα προσευχή στον σατανά. Αμέσως μετά έκοψα τα χέρια μου με ένα κομμάτι γυαλί και με το αίμα μου έγραψα σε ένα παγκάκι το 666 και σχημάτισα έναν ανάποδο σταυρό ακριβώς δίπλα». Μάλιστα, ο 22χρονος έβγαλε φωτογραφία το ματωμένο χέρι του και την ανάρτησε στο Facebook.

Μόλις είδε την άστεγη γυναίκα, την σκότωσε με μία πέτρα εν ψυχρώ. Στη συνέχεια, έβαλε την πέτρα σε μία σακούλα και την έβαλε σε κάδο απορριμμάτων. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ψεύτικο προφίλ του αλλά και συνομιλίες που είχε με άλλα άτομα, ενώ ανιχνεύτηκε το DNA του από το αίμα που βρέθηκε στο παγκάκι αλλά και το αποτύπωμά του στη σακούλα, όπου τοποθέτησε την πέτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μερικές ημέρες μετά την δολοφονία, ο δράστης αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του στους γονείς του, οι οποίοι ωστόσο δεν τον πίστεψαν.

Τι λέει ο πατέρας του δράστη

Μιλώντας στο enikos.gr, ο πατέρας του νεαρού ανέφερε: «Ο γιος μου είναι ψυχικά άρρωστος». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο δράστης είναι χρήστης ουσιών. «Θέλω να εκφράσω την βαθιά μου λύπη και οδύνη για τον άδικο χαμό της γυναίκας αυτής. Ο γιος μου είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσιών».

«Ο δολοφόνος την ακολουθούσε μέρες»

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο Vima.gr ο πατέρας της άτυχης 41χρονης. «Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την ακολουθούσε ημέρες. Τα τελευταία χρόνια τριγυρνούσε σε πάρκα, πλατείες και σε άλλα σημεία στα νότια προάστια και προσπαθούσαμε να την βρούμε να την γυρίσουμε σπίτι», δήλωσε.

«Όμως εκείνες τις ημέρες δεν μπορούσαμε να την εντοπίσουμε. Χανόταν τα τελευταία χρόνια από το σπίτι λόγω μιας μεγάλης ερωτικής απογοήτευσης πριν από 15 περίπου χρόνια. Δηλώναμε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία, όμως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να ξεπεράσει το πρόβλημα και μπλέξαμε με σκοπιμότητες γιατρών. Ποτέ δεν περιμέναμε όμως αυτήν την κατάληξη», συμπλήρωσε ο πατέρας της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Γλυφάδα.


Αυτός είναι ο σατανιστής

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v