Ο χασάπης συμβουλεύει: Πώς θα μαγειρέψετε σωστά το κάθε μέρος από χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κατσίκι!

O απόλυτος οδηγός από τον χασάπη της γειτονιάς για να μαγειρέψετε σωστά το κάθε μέρος από χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κατσίκι.

  • Mama365.gr
Ο χασάπης συμβουλεύει: Πώς θα μαγειρέψετε σωστά το κάθε μέρος από χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κατσίκι!
Μπορεί να γνωρίζετε, ως καλή μαγείρισσα, πολλά μυστικά της μαγειρικής, ωστόσο είστε σίγουρες ότι ξέρετε να αναγνωρίζετε αλλά και να μαγειρεύετε σωστά το κάθε μέρος από το χοιρινό, το μοσχάρι, το αρνί και κατσίκι; Ο χασάπης κ. Κωνσταντής Ψαράς από το εξαιρετικό χασάπικο "Ευβιότοποι
", το οποίο ειδικεύεται σε κρέατα που έχουν εκτραφεί σε ένα Πιστοποιημένο Βιολογικό Πρότυπο Αγρόκτημα, μας δείχνει ποιοι είναι οι καλύτεροι και πιο νόστιμοι τρόποι για να μαγειρέψουμε το κάθε μέρος του κρέατος ξεχωριστά!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο