Μπαλάφας: Οι άνθρωποι της 17Ν είναι εγκληματίες

Τι ανέφερε, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ...

  • Real.gr
Μπαλάφας: Οι άνθρωποι της 17Ν είναι εγκληματίες
Στο θέμα που δημιουργήθηκε με αφορμή το γεγονός ότι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν υπέρ του αιτήματος του Σάββα Ξήρου για κατ΄οίκον νοσηλεία λόγω προβλημάτων υγείας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, o Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είπε κάτι η Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες, αναφερόμενη στο γεγονός, ότι  η διαδικασία της απονομής ή της μεγάλης καταδίκης του εγκληματία -εγώ θεωρώ τους ανθρώπους της 17Ν εγκληματίες και τίποτα άλλο- εξαντλείται όταν καταδικαστεί, πάει φυλακή, ισόβια.

Δεν συνεχίζεται η τιμωρία του στη φάση στην οποία εκτίει την ποινή του, αν αυτός ο άνθρωπος είναι σε μια κατάσταση που πεθαίνει.

Εκεί η πολιτεία, η Δικαιοσύνη, η οργανωμένη κοινωνία είναι υποχρεωμένη να δείξει και άλλες πλευρές, πέρα από την καταδίκη», ανέφερε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Σε αυτούς τους τομείς είμαστε ανοιχτοί και ευαίσθητοι. Δεν σημαίνει ότι το timing ήταν πιθανόν το καλύτερο δυνατό».

«Θεωρώ», ανέφερε ο κ. Μπαλάφας, «χωρίς ίχνος επιφύλαξης εγκληματίες αυτούς τους τύπους, δεν το συζητώ. Αλλά και ο εγκληματίας ακόμα, όταν πλέον έχει καταδικαστεί, εκτίει ποινή, σε κάποια ζητήματα πρέπει να τύχει ανθρωπιστικής μεταχείρισης».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο Γ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ


Κόντρα από τις δηλώσεις Κουράκη στον realfm 97,8


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v