Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Είναι καταστροφικό να πουληθεί η “μικρή ΔΕΗ”»

Τι ανέφερε ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου...

  • Real.gr
«Είναι καταστροφικό να πουληθεί η “μικρή ΔΕΗ”»
«Εμείς θεωρούμε ότι είναι καταστροφικό να πουληθεί η “μικρή ΔΕΗ”».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Γενικά», ανέφερε, «όταν ένα κρατικό μονοπώλιο μετατρέπεται σε ιδιωτικό μονοπώλιο έχουμε πολύ αρνητικά αποτελέσματα, έχουμε κατάπτωση της ποιότητας.

Πωλούνται μονάδες που συνολικά παράγουνε ένα πολύ μεγάλο μέρος του ρεύματος, το οποίο έχουμε.

Η ΔΕΗ σε συνολικό ποσοστό γίνεται πλέον ιδιωτική, αλλά πωλούνται μονάδες μαζί με το 30% των πελατών που καταναλώνουν από αυτό το ρεύμα 2.000 περίπου μεγαβατόρων από τις συνολικά 16.000.

Είναι κάτι πάρα πολύ μεγάλο. Είναι πολύ σπουδαίες εγκαταστάσεις, είναι στην ουσία όλες οι εγκαταστάσεις του νομού Φλώρινας».

«Επομένως», σύμφωνα με τον κ. Μηλιό, «θα έχουμε μια χειροτέρευση της ποιότητας και σίγουρα θα έχουμε μια εκτίναξη της τιμής και βεβαίως μια διάλυση των εργασιακών σχέσεων».

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε:

«Είμαστε κάθετοι και κρινόμαστε ως κόμμα γιατί λέμε στους πολίτες ότι πρέπει να κάνουν κάτι, δεν αρκεί η συζήτηση στη Βουλή. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις νόμιμες μεθόδους που έχουμε για να αποτρέψουμε αυτήν την εξέλιξη που είναι έγκλημα».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΟΣ


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v