Ανατινάχτηκαν μαζί με το εργαστήριο κατασκευής εκρηκτικών

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη σε σπίτι όπου κατασκευάζονταν βόμβες στην επαρχία Φαγιούμ.

  • Real.gr
Ανατινάχτηκαν μαζί με το εργαστήριο κατασκευής εκρηκτικών
Τρεις άνθρωποι πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα νότια του Καΐρου, σε ένα σπίτι όπου κατασκευάζονταν βόμβες, μετέδωσε το αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mena.

Σύμφωνα με το πρακτορείο η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα τούβλινο σπίτι σε μια αγροτική περιοχή της πόλης Άμπου Κάσα, στην επαρχία Φαγιούμ. Οι πυροτεχνουργοί βρήκαν στο σημείο περισσότερους από 20 εκρηκτικούς μηχανισμούς, τους οποίους και εξουδετέρωσαν.

Από τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν πιστεύεται ότι οι νεκροί είναι τρεις. Οι αρχές δεν έχουν ακόμη εξακριβώσει την ταυτότητα των θυμάτων.
Οι επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο, μετά την ανατροπή του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι από τον τότε αρχηγό του στρατού και νυν πρόεδρο της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, τον περασμένο Ιούλιο.

Την Πέμπτη, στην επέτειο από τον έναν χρόνο από την ανατροπή του Μόρσι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη βόμβας και σε συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και των δυνάμεων ασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v