Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέλος εποχής για τα Aperture και iPhoto

Στη θέση τους το Photos για OS X

  • Real.gr
Τέλος εποχής για τα Aperture και iPhoto
Όπως αποκάλυψε η Apple, σε λίγο καιρό από τώρα οι εφαρμογές iPhoto και Aperture θα αποτελούν παρελθόν, καθώς η εταιρεία σταματά την ανάπτυξη τους και από τις αρχές του επόμενου έτους τη θέση τους παίρνει το Photos for OS X.

Μια πρώτη γεύση της νέας εφαρμογής πήραμε στo WWDC 2014: To Photos for OS X θα διαθέτει πολλές από τις λειτουργίες των iPhoto και Aperture, παρέχοντας πλήρη συγχρονισμό φωτογραφιών μεταξύ των iOS 8 και OS X Yosemite, δυστυχώς όμως θα στερείται μερικά από τα επαγγελματικά εργαλεία του τελευταίου. Πάντως οι χρήστες των iPhoto και Aperture θα μπορούν να μεταφέρουν εύκολα τις βιβλιοθήκες τους στο Photos for OS X όταν αυτό καταστεί διαθέσιμο.

Η ανάπτυξη των Logic και Final Cut Pro συνεχίζεται κανονικά, ενώ προς το παρόν άγνωστη παραμένει η τύχη του iPhoto για iOS συσκευές.

Πηγή: macuser.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο