Ένταση μεταξύ Αθανασίου - Κωνσταντοπούλου

Νέα αντιπαράθεση στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. (VIDEO)

  • Real.gr
Ένταση μεταξύ Αθανασίου - Κωνσταντοπούλου
Νέα ένταση μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης και της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπήρξε στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αθανασίου είπε επι λέξει: «Έμενα δεν με έστειλε ο πατέρας μου στην Αμερική για σπουδές και δεν έχω διαβάσει μόνο όσα λέει ο Μάο. Έχω διαβάσει και αυτά που λέει ο Τσε Οτα. Ξέρετε ποιος ήταν; Ο υπουργός προπαγάνδας του», είπε προκαλώντας την έντονη αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τα έδρανα της Βουλής αλλά και την παρέμβαση του προεδρεύοντας Γ. Δραγασάκη. Προσπαθώντας να βάλει τάξη, ζήτησε να μην γραφτεί τίποτα στα πρακτικά.

«Θέλετε να έχουν δικαιώματα μόνο όσοι είναι έγκλειστοι, αυτοί που είναι θύματα να μην έχουν», παρενέβη στην κόντρα ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής.

«Οι εικόνες δεν είναι αυτές που θέλει να δει ο κόσμος, εδώ είμαστε για να συζητάμε προβλήματα των πολιτών», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης σταματώντας τη συζήτηση, με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου, πάντως, να φωνάζει ακόμη από το έδρανο της, έχοντας «ψυχτεί» για όσα αναφέρθηκαν για τον πατέρα της.



«Τον Νίκο Κωνσταντόπουλο εγώ τον εκτιμώ πολύ, έχω συνεργαστεί μαζί του και είναι άνθρωπος που εκτιμά τον νομικό πολιτισμό του κράτους», είπε ο υπουργός. «Άρα ήταν λάθος αυτό που είπατε ότι είπα εγώ για τον κ. Κωνσταντόπουλο», πρόσθεσε.

Για να λάβει την απάντηση της βουλευτή: «Μόνος σας μιλάτε, μόνος σας απαντάτε στον εαυτό σας».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο υπουργός και αφού αναρωτήθηκε πόση απογοήτευση θα νιώθουν ο γέρος Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Φλωράκης, ο Κύρκος και άλλοι από εκεί που βρίσκονται, τον λόγο πήρε και πάλι ο κ. Δραγασάκης για να θυμίσει με νόημα πως όταν μιλάει υπουργός μπορεί να δέχεται ερωτήσεις, αλλά αφού ο βουλευτής ζητήσει και πάρει την άδεια του προεδρείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v