«Έσβησε» ο ασθενής που κατήγγειλε το... φακελάκι

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον συνταξιούχο τον οποίο δεν χειρουργούσε ιατρός του Ευαγγελισμού εάν δεν του έδινε πρώτα «φακελάκι».

«Έσβησε» ο ασθενής που κατήγγειλε το... φακελάκι
Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον συνταξιούχο τον οποίο δεν χειρουργούσε ιατρός του Ευαγγελισμού εάν δεν του έδινε πρώτα «φακελάκι» όπως είχε καταγγείλει στην αστυνομία ο εκλιπών.  

Ο άτυχος συνταξιούχος που χειρουργήθηκε τελικά το Σάββατο (12/7) με καθυστέρηση αρκετών ημερών, λίγες ώρες αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή.


Real.gr ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΘΥΜΑΤΟΣ από realmedialive

Μιλώντας μπροστά στην κάμερα, ο συγγενής του 66χρονου υποστήριξε ότι η καθυστέρηση της επέμβασης έπαιξε τον ρόλο της στην έκβαση της υγείας του θείου του ο οποίος τελικά απεβίωσε την Κυριακή (13/7).


Real.gr ΣΥΓΓΕΝΗΣ 66ΧΡΟΝΟΥ από realmedialive

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του ασθενούς, ο οποίος πέρασε ένανα απίστευτο γολγοθά. Εισήχθη στον Ευαγγελισμό λόγω εμφράγματος, νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα και στη συνέχεια στην καρδιολογική κλινική, όπου διαγνώστηκε από τους θεράποντες γιατρούς η ανάγκη να χειρουργηθεί άμεσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός απαίτησε παράνομα και εκβιαστικά, αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ.

Η κατάσταση του ασθενούς είχε επιβαρυνθεί πολύ και όπως είπαν οι γιατροί που τον χειρούργησαν ήταν θαύμα που βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο. Ένα 24ωρο περίπου μετά την επέμβαση, ο 66χρονος κατέληξε.

Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε από την ιατροδικαστική υπηρεσία να γίνει νεκροτομή, νεκροψία, τοξικολογική και ιστολογική εξέταση στον θανόντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v