Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της Ρούπα

Στη δημοσιότητα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική φωτογραφίες της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη Πόλας Ρούπα. (ΦΩΤΟ)

  • Real.gr
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της Ρούπα
Στη δημοσιότητα έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική φωτογραφίες της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη Πόλας Ρούπα. Το οπτικό υλικό, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προέρχεται από εικόνες κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας.






Η εξωτερική εμφάνιση της Πόλας Ρούπα είναι διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν, καθώς φαίνεται εμφανώς αδυνατισμένη και με βαμμένα τα μαλλιά.



Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο η Πόλα Ρούπα  να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ACCENT, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο πρόσφατα συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης, με πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.





Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v